Kilpailutoiminta >> Viikkokilpailut

Viikkokilpailut

Viikkokilpailut ovat kerhojen viikoittain järjestämiä kaiken tasoisille pelaajille soveltuvia avoimia kilpailuja, joihin voi osallistua jokainen dartsista kiinnostunut henkilö. Osa kerhoista jakaa viikkokisoistaan pisteitä, jotka ovat siis nimensä mukaisesti viikkopisteitä. Viikkopisteiden jako ja maksaminen on vapaaehtoista.

Viikkopisteet ovat osa valtakunnallista rankinglistaa ja siksi vain Suomen Dartsliittoon kuuluvat lisenssipelaajat voivat saada pisteitä. Lisenssittömän pelaajan pisteet siirtyvät tulosluettelossa seuraavalle liittoon kuuluvalle pelaajalle. Jokainen jaettu viikkopiste maksaa kaksikymmentä (20) senttiä ja aina kymmenestä (10) viikkopisteestä saa yhden (1) rankingpisteen.

Viikkopisteet ilmoitetaan ja tilitetään pelikuukautta seuraavan kuun 15. päivään mennessä Lyyti-ilmoituksella, poikkeuksena joulukuun pisteet, jotka on hoidettava tammikuun 5. päivään mennessä.

Myöhässä saapuvista pisteistä peritään 10€ sakkomaksu.

Kaikki viikkokisoja heittävät kerhot ja kisapaikat löytyvät alla olevasta listasta. Listaa päivitetään ilmoitusten mukaan.                        

Uudet viikkokilpailut ja kaikki muutokset olemasssa oleviin tietoihin sekä viikkopistelomakkeet toimitetaan Lyyti-linkin kautta: https://www.lyyti.in/VIIKKOKILPAILUT

UUDEN viikkopistelomakkeen käyttö alkaa 1.7.2022

UUSI viikkopisteiden jakotaulukko

 

Viikkopisteet 102022 (tilanne 19.11.2022)

Jos kerho puuttuu, silloin lisenssiä ei ole lunastettu 19.11 mennessä. Jos lisenssi pitäisi olla ota yhteyttä ensin kerhosi yhteyshenkilöön, joka voi selvittää asian toimiston kanssa. office(ät) dats.fi

Jos kerho on väärin, laita meiliä sdl.liigasihteeri@gmail.com

Miehet

Naiset

Viikkokisojen pelaajamäärät 18.11.2022

Viikkopistefinaali

Viikkopistefinaali pelataan vuosittain hallituksen määräämänä ajankohtana.
Viikkopistefinaaliin pääsee pelaajia seuraavasti (Pelaajavaihdot eivät ole mahdollisia): 

32 eniten viikkopisteitä kerännyttä pelaajaa sukupuolesta riippumatta ja heidän lisäkseen viikkopiste listalta 32 parhaan ulkopuolelta kerhoilta jotka järjestävät viikkopistekisoja ja tilittävät pisteitä vuoden aikana

  • 3-5 kk, kerhon kolme viikkopistelistan parasta
  • 2 kk, kerhon kaksi parasta

Viikkopisteet 2021

Miehet

Naiset

Viikkokisojen pelaajamäärät

Viikkopistefinaaliin pääsee suoraan 32 eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa. Viikkokisojen pelaajamäärä listassa on montako pelaajaa kustakin kerhosta pääsee 32 parhaan ulkopuolelta kisaan mukaan.

Finalistit

Listassa on kerhot aakkosjärjestyksessä. Sinisellä on merkitty pelaajat, jotka olivat 32 joukossa, ja vihertävällä kerhon paikoilla kisaan pääsevät.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Vuoden 2021 ahnaimmat pisteiden kerääjät palkitaan rahapalkinnoin. 

Parhaat kerhot:

1. Oritikka

2. DC Osman Viikingit

Naiset: 

1. Leppänen Outi

2. Rekinen Kaisu

Miehet:

1. Kirjavainen Seppo    Bee DC

2. Finnilä Pauli             Keski-Suomi Darts

3. Ussa Jyri-Petteri      Kotka DC 

4. Partanen Jesse        Ramin Darts

5. Puumalainen Mirka   BMDC