Kilpailutoiminta >> Viikkokilpailut

Viikkokilpailut

Viikkokilpailut ovat kerhojen viikoittain järjestämiä kaiken tasoisille pelaajille soveltuvia avoimia kilpailuja, joihin voi osallistua jokainen dartsista kiinnostunut henkilö. Osa kerhoista jakaa viikkokisoistaan pisteitä, jotka ovat siis nimensä mukaisesti viikkopisteitä. Viikkopisteiden jako ja maksaminen on vapaaehtoista.

Viikkopisteet ovat osa valtakunnallista rankinglistaa ja siksi vain Suomen Dartsliittoon kuuluvat lisenssipelaajat voivat saada pisteitä. Lisenssittömän pelaajan pisteet siirtyvät tulosluettelossa seuraavalle liittoon kuuluvalle pelaajalle. Jokainen jaettu viikkopiste maksaa viisitoista (15) senttiä ja aina kymmenestä (10) viikkopisteestä saa yhden (1) rankingpisteen.

Viikkopisteet ilmoitetaan ja tilitetään pelikuukautta seuraavan kuun 15. päivään mennessä Lyyti-ilmoituksella,poikkeuksena joulukuun pisteet, jotka on hoidettava tammikuun 5. päivään mennessä.

Myöhässä saapuvista pisteistä peritään 10€ sakkomaksu.

Kaikki viikkokisoja heittävät kerhot ja kisapaikat löytyvät alla olevasta listasta. Listaa päivitetään ilmoitusten mukaan.                        

Uudet viikkokilpailut ja kaikki muutokset olemasssa oleviin tietoihin sekä viikkopistelomakkeet toimitetaan Lyyti-linkin kautta: https://www.lyyti.in/VIIKKOKILPAILUT

Viikkopistelomake päivitetty 21.11.2014. Kerhonumero poistettu käytöstä, käytä jatkossa kerhon nimeä.

Viikkopistefinaali

Viikkopistefinaali pelataan vuosittain hallituksen määräämänä ajankohtana.
Viikkopistefinaaliin pääsee pelaajia seuraavasti (Pelaajavaihdot eivät ole mahdollisia): 

-32 eniten viikkopisteitä kerännyttä pelaajaa sukupuolesta riippumatta ja heidän lisäkseen viikkopiste listalta 32 parhaan ulkopuolelta kerhoilta jotka järjestävät viikkopistekisoja ja tilittävät pisteitä vuoden aikana

  • 7-8 kk, kerhon kolme viikkopistelistan parasta
  • 5-6 kk, kerhon kaksi parasta
  • 2-4 kk, kerhon paras

Viikkopisteet 31.12.2020

Pisteistä puuttuu vielä marraskuun pisteet Kannel Tikalta, WJDC:ltä ja Hanhi DC:ltä myös lokakuu, joten finalistilistat odottavat vielä lopullisia pisteitä. 

Jos huomaat jotain korjattavaa niin pistä meiliä liigasihteeri.sdl@gmail.com

Miehet

 
 
Viikkopisteet 1-12 / 2019

Kaikki; finalistit merkitty värein; kuukausikohtaiset pisteet näkyvissä

Viikkokisojen pelaajamäärät  
 
Viikkopistefinalistit 2020 aakkosjärjestyksessä
Viikkopistefinalistit 2020 kerhoittain