Search
Close this search box.

Juniorityöryhmä aloittaa toimintansa

Vuodenvaihteessa päättynyt Suomen Dartsliiton Juniorivastaavan hakuprosessi on saatu päätökseen. Hakemuksia luottamustoimeen kertyi neljä kappaletta. Kaikki hakijat haastateltiin ja uudeksi Juniorivastaavaksi valittiin Kim Viljanen.


Kimin pitkä jo juniorivuosina alkanut menestyksekäs pelaajaura yhdistettynä laadukkaaseen tulevaisuuden visioon on omiaan antamaan kaivattua tietotaitoa SDL:lle junioritoiminnan kehittämisessä.


Hakijoista Uki Takkinen sekä Jesse Halme täydentävät uutta Viljasen johtamaa työryhmää. Ukilla on takanaan edelleen jatkuva menestyksekäs pelaajaura ja siviilipuolen pedagoginen ammattiosaaminen. Näkemystä ja kokemusta niin dartsista kuin nuorten ohjaamisestakin siis varmuudella löytyy. Jesse kuuluu uudemman polven darts-harrastajiin, mutta hän on lyhyessä ajassa ehtinyt jo menettää sydämensä lajille. Jesseltä löytyy osaamista juniorityöstä E-urheilun puolelta, jonka saralla hän on ollut luomassa muutamassa vuodessa Tampereelle menestyksekästä E-urheilutoimintaa ja -joukkuetta. Tämän ohessa hän on suorittanut myös ammattivalmentajan tutkinnon.


Kimin ja Ukin pääasiallinen vastuualue painottuu jo SDL:n toiminnassa mukana olevien junioreiden toiminnan kehittämiseen sekä juniorimaajoukkuetoimintaan. Jessen alkuvaiheen vastuualue tulee painottumaan junioreiden harrastusmahdollisuuksien kartoittamiseen sekä uusille harrastajille suunnattujen matalan kynnyksen toiminteiden kehittämiseen. Aiheesta lisää uutisointia ja tietoa SDL:n verkkosivuilla kevään aikana.


Onnittelut valituille koko SDL:n puolesta!


Hannu Lehtinen
SDL Valmennuspäällikkö

Seuraa toimintaamme somessa!

Anna palautetta alla
olevasta lomakkeesta