Search
Close this search box.

Maajoukkue toiminnassa uudet tuulet

Maajoukkuetoiminnassa puhaltelee hieman uusia tuulia ja toiminnassa on jatkossa enemmän valmennuksellinen ote.

Muutos maajoukkuetoimintaan

Pandemia pysäytti kisailut, mutta tästä huolimatta Suomen Dartsliiton maajoukkuetoiminnassa tapahtuu. Ilmassahan on tovin leijunut tilaus muutokselle ja siihen on nyt tartuttu, sitä on suunniteltu ja suunnittelusta on siirrytty käytännön toimiin. Kokonaiskuvassa haetaan valmennuksellisen otteen ohessa myös ryhtiä, läpinäkyvyyttä, motivaatiota ja tavoitteellisuutta.

Mitä on tehty ja missä mennään

Ensimmäinen askel oli tiedusteluvaihe, jossa potentiaaliselta joukolta pelaajia tiedusteltiin halukkuutta osallistua uudenlaiseen toimintaan ja tekemiseen. Näistä innostuneista ja tekemiseen sitoutuneista pelaajista muodostettiin ensimmäinen tätä uutta mallia pilotoiva maajoukkueen valmennusryhmä.

Seuraava askel oli lyhyt pohdintavaihe, jossa valmennusryhmäläiset saivat pohdittavakseen muutamia kysymyksiä liittyen mm. omaan tekemiseen harrastuksen saralla ja tulevaan toimintaan, ja pääsivät itsekin kysymyksiä esittämään. Tällä hetkellä ollaan tekemisessä siinä vaiheessa, että ryhmä on saanut testin, jossa on useampi osa-alue heitettäväksi. Välissä osallistuttiin mahdollisuuksien mukaan Henkisesti vahva urheilija -summitiin. 

Seuraa toimintaamme somessa!

Anna palautetta alla
olevasta lomakkeesta