Search
Close this search box.

SM liigan toinen kierros heitetty

Miesten mestaruussarjan johdossa puhtaalla pelillä Keski-Suomi Darts ja naisten puolestaan Ressu DC myöskin puhtaalla pelillä. 

Miesten mestaruussarjassa tehokkain oli Jani Keskinarkaus Keski-Suomi Darts 85,61, kakkonen Paavo Myller Samuli Bues 84,23. Maajoukkuemiehistä mm. Marko Kantele ja Teemu Harju olivat keskittymässä kansainvälisiin koitoksiin. Naisten mestaruussarjan tehokkain oli Aliisa Sinisalo suomalaiselle dartsille huippu keskiarvolla 65,10. Toivotaan, että jonain päivänä saamme Aliisan taidot käyttöön myös kansainvälisillä lavoilla. Yli 60 keskiarvolla heittivät myös Kaisu Rekinen Sörkan Tikka 60,51 ja Maret Liiri Samuli Blues 60,43.

Miesten ykkösessä on kärjessä tasaista kahden kierroksen jälkeen, niukassa johtoasemassa, täksi kaudeksi 1 divisioonan noussut Oritikka sekä Proffan Tikka, Naisten ykkösdivisioonassa puhtaalla pelillä jatkavat Arctic Circlen kakkosjoukkue ja Steissin TK.  Miesten 1 divisioonan tehokkaimmat olivat Ilkka Karhu Oritikka 84,04 ja Jonas Masalin Proffan Tikka 85,35, naisten puolestaan Taru Ahtonen Ressu DC 47,79. 

Miesten kakkosen puhtaan pelin joukkueet ovat Päkki Darts 2 ja Lappeenranta DT 1. Tehokkaimmin kierroksen selvitti Mikko Silven Kasin Tikka 69,18. Kolmos divisioonassa on vielä useita puhtaan pelin joukkueita, keskiarvojen perusteella kovimmat joukkueet tällä hetkellä ovat pohjoisemman Suomen joukkueet Raja DC Torniosta ja PuusPaari DC Nivalasta. Tehotilaston kärjessä Sami Reijonen Ramin Darts 70,89 ja Mikko Lehtonen Lounais-Suomen Darts 70,35.

Seuraa toimintaamme somessa!

Anna palautetta alla
olevasta lomakkeesta