Search
Close this search box.

Valmennustoiminnan muutoksia

On tullut ajankohtaiseksi pohtia valmennustoiminnan asioita muuttuneessa tilanteessa. 

Korona-ajasta lähtien liitto sai hienosti kehitettyä ja rakennettua aktiivista sekä suunnitelmallista valmennustoimintaa valmennusryhmien ja ryhmien leirien kautta. Nyt tässä kohtaa tekemiseen tulee taukoa, kun valmennuspäällikköä ei ole tässä hetkessä käytettävissä ja toiminnan järjestämissä vaaditaan uudelleen organisointia. 

Junioritoiminnan osalta valmennukset ja leirityyppinen toiminta tulee jatkumaan, kun liitto sai uuden Juniorivastaavan Kim Viljasen sekä samalla työryhmän junioritoiminnan kehittämiseen ja tekemiseen. Uutinen 1.3.2024

Hannu Lehtinen on jättänyt eroilmoituksen valmennuspäällikön tehtävistä 2.4.2024 ja kertoo ilmoituksessaan seuraavaa. ”Toimeen kuuluvien tehtävien totauttaminen ei nykyisessä toimintaympäristössä ollut mahdollista itsestä riippumattomista syistä. Mikäli siirtymävaiheessa koetaan tarvetta avulleni, minuun voi olla yhteydessä. Olen jatkossakin tarvittaessa käytettävissä Suomen Dartsliiton valmennustoiminnassa projektiluontoisesti.”

”Olen käynyt keskustelua ja on käynyt selväksi, että kyseessä on useamman asian summa, joista ehkä tärkeimmäksi nousee toimijoiden tehtäväkuvien epätarkkuus ja päällekkäisyys.”, kertoo toiminnanjohtaja Veijo Viinikka.

Hannu kertoi, että tulee tekemään lajin parissa vapaaehtoistyötä jatkossakin ja hän mielellään antaa apua erityisesti junioritoiminnan kehittämiseen.

Nyt muutaman vuoden valmennusryhmätyöskentelyn ja leiritysten kokemusten pohjalta voimme arvioida valmennustoiminnan tavoitteita, organisointia ja rooleja sekä tehtäviä. Alustavasti suunnitelmissa on, että toiminnanjohtaja miettii kevään aikana runkoa edistettävistä tehtävistä sekä millaisella kokoonpanolla oppeja ja arviointeja voitaisiin tehdä. Tähän liittyy pelaajan polku ajattelun rakentaminen.

Seuraa toimintaamme somessa!

Anna palautetta alla
olevasta lomakkeesta